
Постният сладкиш с ябълки и орехи трябва да се охлади добре, преди да се разреже на парчета. Преди сервиране се поръсва с пудра захар....

Изпечете морковения сладкиш в загрята на 180 градуса за около 40-50 минути.
Лекият сладкиш с орехи и моркови е готов....

За финал намазваме сладкиша и с любимо сладко по избор.
Сладкиш с глазура от кисело мляко и боровинково сладко....

Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...

Изсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин.
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре...

Нрежете пилешкото филе на кубчета и го мариновайте с бялото вино, сол, червен и черен пипер.
Нарежете картофите и ги изпържете в загрята мазнина...

В тенджера сипете млякото, оставете да кипне и добавете маята и лимонената киселина. Сложете сол и оставете десет минути на котлона като периодично...

Този домашен кашкавал може да издържи в хладилник около седмица.
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: