Домашен Протеинов Хляб

Открий всички 74 авторски предложения относно домашен протеинов хляб в Един.бг.
Протеинови американски палачинкиПротеинови американски палачинкиДобавяме кокосовото мляко, солта, сиропа от агаве, кокосовото масло, ванилията, смлените овесени ядки, протеина на прах и бакпулвера и разбиваме за...
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Домашен сироп от вишниДомашен сироп от вишниИзмийте и изчистете от дръжчиците вишните, без да вадите костилките им, смачкайте ги на ръка и ги оставете да престоят 24 часа. На другия ден ги...
Хляб в йенска тенджераХляб в йенска тенджераРазтворете маята в малко топла водичка, като добавите към нея захарта. В подходящ съд пресейте брашното със солта, добавете разтворената мая, останалата...
Квасен хляб в хлебопекарнаКвасен хляб в хлебопекарнаВинаги е добра идея да имате у дома Квасен хляб в хлебопекарна....
Хляб от различни брашнаХляб от различни брашнаХлябът от различни брашна е готов....
Фин доматен сосФин доматен сосТози фин доматен сос е подходящ за макарони, печено месо, пържени кюфтета....
Домашен свински пастет по врачанскиДомашен свински пастет по врачанскиСварете свинското месо заедно с начукания бахар, дафиновите листа и солта и след като изстине, го смелете заедно с кипнатите за 5 мин. свински черен...
Икономична супа от стар хлябИкономична супа от стар хлябСтриваме с ръце хляба на трохи и го запържваме до златисто в загрятото масло. Разреждаме запръжката с 4.5 ч.ч. топла вода....
Доматен сос за зиматаДоматен сос за зиматаЧушките нарежете на тесни лентички, лука - на тънки филийки, чесъна – на парченца и целината - на малки кубчета. В олиото задушете за малко целината...

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: