Домашен Петел Яхния

Разгледай всички 74 подбрани съвети за домашен петел яхния в Един.бг.
Петел със сини сливиПетел със сини сливиПоръсваме петела със сини сливи с канела и доваряваме....
Телешко шкембе с доматен сос яхнияТелешко шкембе с доматен сос яхнияВръща се шкембето вътре, добавят се доматеният сос и подправките и яхнията се задушава около 30-35 минути на тих огън....
Домашен разсолникДомашен разсолникИзпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен боршДомашен боршДобавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Охлювена яхнияОхлювена яхнияОнези, които обичат охлюви, ще ви кажат, че това е най-вкусната яхния....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора. Към сместа слагаме и желатина...
Кейк с петмезКейк с петмезРазбиваме петмеза със захарта, прясното мляко, яйцата и ароматните подправки. Добавяме содата бикарбонат и постепенно добавяме брашно, колкото да...
Бисквити с петмезБисквити с петмезСмесваме продуктите и постепенно добавяме брашно, колкото за умерено твърдо тесто. Слез добро размесване разточваме тестото на кора с дебелина...
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхнияЯхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....
Говежда зимна яхнияГовежда зимна яхнияГовеждото месо се смила 2 пъти, за да е по-фино. Слага се в подходящ съд и се обърква с ориза, яйцата, половин връзка ситно нарязан магданоз и сол...
Пресен грах яхнияПресен грах яхнияКогато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто в олиото, разреждаме с размитата в малко вода доматена салца, прибавяме към граха и доваряваме...
Говежда попска яхнияГовежда попска яхнияЗа попска яхния се взима по-тлъсто говеждо - от гърдите или от опашката. Нарязва се на малки парчета и се пържи до зачервяване....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: