Гъбена Чорба по Градинарски

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно гъбена чорба по градинарски в Един.бг.
Градинарска супа рендеГрадинарска супа рендеНастъргваме на едно ренде целината, морковите, пащърнака и корените от магданоз. Пускаме ги в съд с вряла подсолена вода и вари около 30 минути, след...
Моряшка гъбена супаМоряшка гъбена супаДвата вида лук и морковите се почистват, нарязват се на ситно и се задушават в маслото. Към края се добавят разрязаните на половинки гъби. Заливат...
Сиренена чорбаСиренена чорбаЗагрейте олиото и запържете до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът омекна, прибавете червения пипер и залейте с толкова вода, за колкото...
Чорба от празЧорба от празПоръсваме със ситно нарязан джоджен и сваляме от чорбата с праз огъня. Поръсваме чорбата с черен пипер....
Селска копривена чорбаСелска копривена чорбаГотовата копривена чорба свалете от котлона и застройте с киселото мляко и яйцето....
Чорба от киселецЧорба от киселецЗагряваме маслото и запържваме до омекване ситно нарязания пресен лук. Когато омекне, добавяме брашното и червения пипер, а след 1-2 минути и ситно...
Апетитна селска чорбаАпетитна селска чорбаВъв вряла подсолена вода поставяме нарязаните на дребно пиперки. Оставяме ги да поврат няколко минути, след което прибавяме картофите, нарязани на...
Лятна войнишка чорбаЛятна войнишка чорбаНарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...
Зимна рибена чорбаЗимна рибена чорбаПреди да свалим чорбата от котлона добавяме ситно нарязания магданоз. Сваляме и застройваме чорбата с разбитите яйца....
Постна доматена чорбаПостна доматена чорбаМного вкусна и подходяща за постите доматена чорба....
Джуркана копривена чорбаДжуркана копривена чорбаРецептата я знам от баба и това си остава най-вкусната копривена чорба, която съм опитвала до ден днешен....
Постна спаначена чорбаПостна спаначена чорбаПочистеният и измит спанак се слага в тенджера, посолява се и се оставя да се задушава на слаб огън. Като поомекне, добавяме ориза, поръсваме...

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: