Гръцки Сладки Меломакарона

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за гръцки сладки меломакарона в Един.бг.
Класически гръцки сладкиКласически гръцки сладкиОвалваме класическите гръцки сладки във пудра захар и оставяме да се охладят....
Сладка гръцка баница с грисСладка гръцка баница с грисНарязваме гръцкия сладкиш на парчета и го заливаме с още горещия сироп. Хубаво е да преседи на студено за поне 12 часа....
Мързелив сладкиш със сладкоМързелив сладкиш със сладкоМързеливият сладкиш със сладко е готов....
Праз по гръцкиПраз по гръцкиПолзва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Бърз кафен сладкиш със сладкоБърз кафен сладкиш със сладкоБързият кафен сладкиш със сладко е изключително вкусен и ароматен....
Плодов сладкиш с домашно сладкоПлодов сладкиш с домашно сладкоПоръсваме готовия плодов сладкиш с домашно сладко с пудра захар и сервираме....
Змиорка плакия по гръцкиЗмиорка плакия по гръцкиНарязвате лука на филийки и го запържвате в зехтина. Когато лукът се зачерви, прибавяте брашното, запържвате го до златисто и разреждате с доматения...
Стар фасул по гръцкиСтар фасул по гръцкиСтар фасул се накисва от предишната вечер, на другия ден се залива с прясна студена вода и се вари на тих огън до готовност. Когато фасулът кипне...
Сиропиран гръцки кекс БабасСиропиран гръцки кекс БабасС помощта на шприц добавяме пухкавия крем върху сиропирания гръцки кекс Бабас....
Пържен патладжан по гръцкиПържен патладжан по гръцкиВсички обичаме тиквички по гръцки. А какво ще кажете за този пържен патладжан по гръцки? Измиваме патладжаните, нарязваме ги на филийки....
Автентична гръцка ТиросалатаАвтентична гръцка ТиросалатаНеповторим вкус има автентичната гръцка Тиросалата....
Гръцка разядка ТирокафтериГръцка разядка ТирокафтериВ блендер или друг кухненски робот поставете предварително почистените и нарязани на парчета чушки, скилидките чесън и зехтина. Пасира се всичко...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 1
4 3
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: