Edin.bg»Избрани Колекции»Гръцки Сладки Меломакарона
Гръцки Сладки Меломакарона

Гръцки Сладки Меломакарона

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за гръцки сладки меломакарона в Edin.bg.
Класически гръцки сладкиКласически гръцки сладкиОвалваме класическите гръцки сладки във пудра захар и оставяме да се охладят....
Гръцки Грис БаничкиГръцки Грис Банички
1
Гръцките Грис Банички са много вкусни....
Вкусни Гръцки ТиквичкиВкусни Гръцки Тиквички
Тиквичките по гръцки се пържат от двете страни до златисто....
Праз по гръцкиПраз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Сиропиран гръцки кекс БабасСиропиран гръцки кекс Бабас
С помощта на шприц добавяме пухкавия крем върху сиропирания гръцки кекс Бабас....
Пържени кюфтета по гръцкиПържени кюфтета по гръцки
Пържените кюфтета по гръцки са много вкусни....
Гръцки шишчета от агнешкоГръцки шишчета от агнешко
Поднесете гръцките шишчета от агнешко с печени картофи или друга гарнитура по избор....
Пържен патладжан по гръцкиПържен патладжан по гръцки
4
Всички обичаме тиквички по гръцки. А какво ще кажете за този пържен патладжан по гръцки? Измиваме патладжаните, нарязваме ги на филийки....
Гръцки Солени Банички БугациГръцки Солени Банички Бугаци
Пържим в предварително зягрято обилно количество мазнина до златист цвят на гръцки солени банички Бугаци....
Вкусни тиквички по гръцкиВкусни тиквички по гръцки
Отцедете пържените тиквички по гръцки върху кухненска хартия. Поднесете с млечен сос или дзадзики. Вкусните тиквички по гръцки са готови....
Змиорка плакия по гръцкиЗмиорка плакия по гръцки
Нарязвате лука на филийки и го запържвате в зехтина. Когато лукът се зачерви, прибавяте брашното, запържвате го до златисто и разреждате с доматения...
Стар фасул по гръцкиСтар фасул по гръцки
Стар фасул се накисва от предишната вечер, на другия ден се залива с прясна студена вода и се вари на тих огън до готовност. Когато фасулът кипне...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 9
51
43
33
22
10
Дай твоята оценка: