Арабски питки на фурна

Арабски питки на фурна

0

една чиния и нарежете окръжност с нейната помощ. Изпечете за кратко на 140-150 градуса, като трябва да го наблюдавате често. При препичане, след като арабската питка изстине - ще бъдат твърди и чупливи....

1

Арабска Питка на Фурна

Колекция на най-новите 34 идеи за арабска питка на фурна в Edin.bg. Разгледай най-новото за арабска питка на фурна в портала.
Арабски питки

Арабски питки

). Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен). След появата на мехури се обръща...

Арабски дюнер питки

Арабски дюнер питки

5

издуят и по повърхността им се появят кафяви мехурчета. Готовите арабски дюнер питки се подреждат една върху друга и се задушават накрая с кърпа....

Бързи Арабски Питки

Бързи Арабски Питки

се направят и с пълнозърнесто брашно. За печенето им има няколко варианта: 1. Пекат се в тава в предварително загрята на 200°C фурна по 5...

Чипс от арабски питки

Чипс от арабски питки

Чесънът се нарязва на ситно и се смесва със солта, олиото и червения пипер. Всичко се разбърква много добре. Копърът се нарязва на ситно...

Арабски питки на скара

Арабски питки на скара

2

страна, а от втората - към минута. Обърнете пак от първоначалната страна и така до готовност. Всяка питка се пече около 3 минути. Изпечените арабски питки може да намажете с масло по желание....

Арабски питки на тиган

Арабски питки на тиган

трябва да се получи гладко и еластично. Оформете топчета с големината на орех и разточете всяко на тънка питка. Изпечете питките в сух тиган...

Пълнозърнести арабски питки

Пълнозърнести арабски питки

). Разпределете на еднакви топки цялото тесто. Загрейте фурната на 200 градуса. Постелете тавата на фурната с хартия да печене и разточете леко...

Черни арабски питки

Черни арабски питки

. Топките се разточват на тънки питки. Покриват се и се изчакват да втасат. Пекат се на загрят сач или тиган. Готовите питки се поръсват с вода и се завиват с кърпа....

Арабски питки на тиган

Арабски питки на тиган

след разточването и изпържете арабския хляб от двете страни за по около 3 минути. Пърженето трябва да се случи на по-силен огън, за да се надуят арабските питки и да са готови само за няколко минутки....

Арабски питки с мая

Арабски питки с мая

незалепващо покритие на висока степен. След това намалете температурата (например от 6 степен, намалете на 4). Изпечете всяка питка равномерно от двете...

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: