Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Стек от Акула на Грил
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стек от Акула на Грил

Стек от Акула на Грил

Прегледай всички 12 авторски предложения за стек от акула на грил в Edin.bg.
Стек от акула на грил тиганСтек от акула на грил тиганСервирайте Стек от акула на грил тиган някакъв вид доматена салата....
Панирани котлети от акулаПанирани котлети от акула
Панираните котлети от акула са готови....
Пържена акула с брашноПържена акула с брашно
Пържената акула с брашно е готова....
Филета от акула на скараФилета от акула на скара
Тези филета от акула на скара сервирайте голяма зелена салата....
Акула на скара с чесън и магданозАкула на скара с чесън и магданоз
Измийте котлетите от акула и ги сложете в купа. Поръсете с лимоновия сок, зехтин, солта и черния пипер....
Пепър стекПепър стек
Залейте месото със пепър соса и сервирайте веднага пепър стек, докато е топло. Добър апетит!...
Телешки стек по кубинскиТелешки стек по кубински
Нарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Кюфтенца на ГрилКюфтенца на Грил
Каймата трябва да се отпусне добре на стайна температура. Слага се в дълбока купа и в нея се оформя кладенче. В него се поставят наситненият лук...
Свински дроб на грилСвински дроб на грил
Нарежете свинския дроб на филийки. Овкусете със соев сос, черен пипер и малко сол. Намазнете грил тиган и хубаво го загрейте. Изпечете дроба и...
Свински шишчета на грил тиганСвински шишчета на грил тиган
Месото се нарязва на кубчета. Осолява се и наръсва с черния пипер. Сипва се 1 с.л. олио и се обърква. Остава се да престои около 1 час. Лукът...
Нервозни кюфтета на грил тиганНервозни кюфтета на грил тиган
Скълцваме лука и го задушаваме с 2 с.л. олио в тиган. След като се охлади, го добавяме към каймата в купа. Прибавяме нарязаните чушки, джоджен,...
Бързи пърленки на грил тиганБързи пърленки на грил тиган
Смесете брашното заедно със захарта, солта и бакпулвера. Налейте олиото и водата, разбъркайте добре. Постепенно замесете меко тесто. Оставете...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: