Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Осоляване и сушене на месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осоляване и сушене на месо

Осоляване и сушене на месо

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за осоляване и сушене на месо в Edin.bg.
Съвети за осоляване и сушене на месоСъвети за осоляване и сушене на месоСушено месо е всяко месо, което е запазено чрез отстраняване на влагата....
Консервиране на риба чрез осоляванеКонсервиране на риба чрез осоляване
На осоляване се подлага и хайверът на рибата....
Съвети при осоляване на каймаСъвети при осоляване на кайма
Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем в следващите редове....
Солянка с месоСолянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон. След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...
Такос без месоТакос без месо
Наситнете лука и го запържете в загрятото олио. Овкусете с подправките и разбъркайте, за да си пуснат аромата. Намачкайте отцедения от консервата...
Гювечета без месоГювечета без месо
Измийте и сварете картофите. Охладете и ги нарежете на кубчета. Намажете с олио гювечето. Смесете сварените картофи с натрошеното сирене и праза...
Защо ядем месо?Защо ядем месо?
Човекът е всеяден. Дебатът за това кое месо е най-здравословно никога няма да приключи. Месото е най-важният източник на протеини, а освен...
Овнешко месо по бохемскиОвнешко месо по бохемски
Запържете в мазнината нарязания на едро лук, добавете парчетата овнешко месо, червения пипер и солта, залейте с гореща вода и задушавайте до полуготовност...
Германски сос за месоГермански сос за месо
Към готовия светъл месен сос, известен още като сос Велуте се прибавят един по един жълтъците и прясното масло. Сосът се разбърква добре и се...
Картофи, пълнени с месоКартофи, пълнени с месо
Изберете картофи с почти еднаква големина и ги издълбайте, така че да се получи кладенче. Изпържете в маста почистения и нарязан на дребно лук....
Рамстег от телешко месоРамстег от телешко месо
Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме месото 30 минути да попие подправките...
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: