Edin.bg»Избрани Колекции»Осоляване и сушене на месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за осоляване и сушене на месоСушено месо е всяко месо, което е запазено чрез отстраняване на влагата....
Съвети при осоляване на кайма
Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем в следващите редове....
Солянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон.
След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте...
Такос без месо
Наситнете лука и го запържете в загрятото олио. Овкусете с подправките и разбъркайте, за да си пуснат аромата.
Намачкайте отцедения от консервата...
Гювечета без месо
Измийте и сварете картофите. Охладете и ги нарежете на кубчета.
Намажете с олио гювечето. Смесете сварените картофи с натрошеното сирене и праза...
Защо ядем месо?
Човекът е всеяден. Дебатът за това кое месо е най-здравословно никога няма да приключи.
Месото е най-важният източник на протеини, а освен...
Овнешко месо по бохемски
Запържете в мазнината нарязания на едро лук, добавете парчетата овнешко месо, червения пипер и солта, залейте с гореща вода и задушавайте до полуготовност...
Германски сос за месо
Към готовия светъл месен сос, известен още като сос Велуте се прибавят един по един жълтъците и прясното масло.
Сосът се разбърква добре и се...
Картофи, пълнени с месо
Изберете картофи с почти еднаква големина и ги издълбайте, така че да се получи кладенче.
Изпържете в маста почистения и нарязан на дребно лук....
Рамстег от телешко месо
Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме месото 30 минути да попие подправките...
Задушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: