Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешки бут със зеленчуци и хрянЦелият почистен овнешки бут се залива със студена вода, кипва се, отпенва се и се вари до полуомекване....
Майсторски печен заек
Махнете фолиото след това и оставете заека на около 200 °C за още 20 минути.
Насладете се на този майсторски печен заек.
Добър апетит!...
Мариновани пилешки пържоли от бут на скара
Изпечете маринованите пилешки пържоли от бут на скара. Поднесете с пресен лук и варени картофи, пюре или друго по избор....
Печен заек по средиземноморски
Сипете чаша вода и покрийте тавата с фолио.
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете заека за около час....
Печен лук по френски
Сложете по няколко листенца розмарин и го увийте с фолиото.
Печете пълнения лук за около 30 минути на 180 °C....
Печен сафрид с домати
Печете рибата 35 мин. на силна фурна. Поливайте със соса от печенето.
Щом е готов, поръсете печения сафрид с домати с разтопено масло....
Печен дроб с кориандър
Намазнете и печете дроба на скара. Посолете.
Печеният дроб с кориандър е вкусно мезе за всяка вечер!...
Печен кашкавал във формички
Печен кашкавал във формички е интересен начин да поднесете едно класическо ястие....
Печен калкан по испански
Печете рибата от двете страни на силен котлон.
Сервирайте печения калкан по испански, полят със соса....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: