Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Стек Аламинут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Стек Аламинут

Телешки Стек Аламинут

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно телешки стек аламинут в Edin.bg.
Телешки стек по кубинскиТелешки стек по кубинскиНарежете месото на филийки, начукайте ги до 12 мм, поръсете ги със солта и черния пипер, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в горещото олио....
Телешки стекове АламинутТелешки стекове Аламинут
За един хубав телешки стек не са нужни подправки и маринати, когато месото е качествено и от подходяща порода животно....
Мъжки аламинут с кренвирш и пилешкоМъжки аламинут с кренвирш и пилешко
След кратко задушаване свалете от огъня и поръсете аламинута с магданоз. Мъжкият аламинут с кренвирш и пилешко е готов....
Пепър стекПепър стек
Залейте месото със пепър соса и сервирайте веднага пепър стек, докато е топло. Добър апетит!...
Стек от акула на грил тиганСтек от акула на грил тиган
Сервирайте Стек от акула на грил тиган някакъв вид доматена салата....
Телешки ФрикаделиТелешки Фрикадели
Телешките Фрикадели са много вкусни. Добър апетит!...
Телешки кюфтетаТелешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Домашен телешки бургерДомашен телешки бургер
Домашният телешки бургер е много вкусен....
Класически телешки шницелиКласически телешки шницели
Поднесете класическите телешки шницели с гарнитура по избор. Добър апетит!...
Вкусни телешки скалопиниВкусни телешки скалопини
За приготвянето на вкусните телешки скалопини в купа смесете брашното, черния пипер и солта....
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушени
Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Желирани телешки ядкиЖелирани телешки ядки
Желираните телешки ядки се поднасят студени, гарнирани със салата по избор....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: