Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Манатарки пане
Почистете манатарките и изрежете долната част на пънчето им. Измийте и ги подсушете внимателно, след което ги нарежете на парчета.
Пригответе панировката...
Мариновани Миди Пане
Измийте и почистете добре мидите. Сварете ги до отваряне на черупките - необходими са няколко минути.
Извадете ядките от черупките. Сложете ги...
Телешки дроб пане
Това е любимото мезе за бира и вино вкъщи, приготвя се много лесно, ако спазвате точно рецептата.
Телешкият дроб се почиства внимателно от ципи...
Вкусни броколи пане
В тенджера кипнете вода с щипка сол.
Измийте броколите и ги накъсайте на розичките. Сварете ги за 10-12 минути, отцедете и ги охладете.
За панировката...
Свински Дроб Пане
Измийте свинския дроб и го почистете добре от всякакви ципички и кръвоносни съдове.
Нарежете дроба на по-едри парчета и залейте със студеното...
Класически мозък пане
Взимаме 1 телешки мозък и го накисваме за около 1 час в студена вода. След това внимателно го изваждаме и освобождаваме от ципите.
Разделяме мозъка...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка: