Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пържоли на Скара

Марината за Пържоли на Скара

Разгледай всички 36 подбрани съвети за марината за пържоли на скара в Edin.bg.
Акула на скара с чесън и магданозАкула на скара с чесън и магданозАкулата на скара с чесън и магданоз е готова....
Сьомга на скара по моряшкиСьомга на скара по моряшки
Сьомгата на скара по моряшки е вкусна и лесна....
Шаран на скара по средиземноморскиШаран на скара по средиземноморски
Оставете рибата да престои за няколко часа в маринатата и след това я опечете на скарата....
Скумрия на скара по селскиСкумрия на скара по селски
Скумрията на скара по селски е готова....
Шаран на скара с мащерка и бяло виноШаран на скара с мащерка и бяло вино
Оставете рибата да се маринова в хладилник за поне 30 минути. Загрейте скарата и я намазнете....
Дроб на скара с лимонов сок и горчицаДроб на скара с лимонов сок и горчица
Отцедете, добавете малко олио, разбъркайте и печете биреното мезе на скара. Посолете и сервирайте дроба на скара с лимонов сок и горчица....
Лесен сос за риба на скара с кетчупЛесен сос за риба на скара с кетчуп
Смесете кетчупа, сметаната и смления чесън и полейте с получения сос изпечената риба. Поднесете, докато ястието е още топло....
Сос за риба на скара с биволско кисело млякоСос за риба на скара с биволско кисело мляко
Размесете биволско мляко със солта, счукания чесън и нарязания на ситно копър и поднесете като сос за риба. Много подходящ за печена риба....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховски
Взимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: