Начин на приготвяне
Измийте и подсушете много добре рибните филета. Оставете ги настрана.
Измийте чушките и доматите, нарежете ги на тънки колелца. Обелете гъбите и ги измийте набързо, за да не поемат много вода. Нарежете ги на тънко. Чесъна също наситнете.
Намазнете тиган и загрейте на силен огън. Запечатайте за кратко чушките с доматите. Извадете ги и в същия тиган пуснете гъбите с маслото за 2 минути.
Разтворете на кухненския плот две по-големи парчета алуминиево фолио. Намазнете ги леко и сложете рибата (кожата е надолу). Върху всяка риба сложете първо чесъна, посолете и наредете доматите с чушките. Отгоре разпръснете гъбите.
Полейте с още малко зехтин, посолете и запечатайте с фолиото добре.
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете рибата за около 20 минути или по-малко.
Хекът филе на фурна във фолио е много вкусен.