Начин на приготвяне
Разтръскайте много добре консервата с кокосово мляко.
Сложете я в хладилник за няколко часа, за да се превърне в гъст кокосов крем.
Към сгъстеното мляко добавете подсладителя и крема сиренето. Разбъркайте с помощта на бъркалка (не миксер).
Приберете крема във фризера за няколко часа. След това може да гарнирате сладоледа с каквото обичате - плодове, ядки, шоколад.
Ако искате да си го хапнете директно, може да добавите малко какао. Така може да се използва и като пълнеж за торта - вариантите са много.
Кокосовият кето сладолед с крема сирене е готов.
Ако обичаш сладолед, опитай непременно и другите ни рецепти за кето сладолед, вкусен млечен сладолед или нашия италиански сладолед.