Edin.bg»Рецепти»Хляб и питки»Хлебчета»Кето хлебчета с моцарела и крема сирене

Кето хлебчета с моцарела и крема сирене

Кето хлебчета с моцарела и крема сирене
Снимка: Марияна Петрова Иванова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Кето хлебчета с моцарела и крема сирене, които да хапнете с кето разядка или кето пастет."

Необходими продукти

  • крема сирене - 60 г
  • яйца - 1 бр.
  • бадемово брашно - 150 г
  • моцарела - 150 г настъргана
  • пармезан - 50 г на прах
  • краве масло - 1 с.л.
  • бакпулвер - 1 к.л.
  • сусам - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази кето идея разтапяме в микровълнова печка моцарелата, крема сиренето и пармезана.

В отделен сън разбиваме яйцето и прибавяме разтопените сирена, бадемовото брашно, бакпулвера и краве маслото.

От получената смес правим тесто, а от него оформяме кето хлебчета, които трябва да са кръгли. Поръсваме ги със сусам.

Всички диетични питчици нареждаме на разстояние върху хартия за печене в тава и печем на 180 градуса в загрята фурна.

Печем нашите Кето хлебчета с моцарела и крема сирене, докато станат златисти.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: