Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата със захарта, добавете заквасената сметана, маслото и ваниловата есенция и разбъркайте хубаво.
Пресейте брашното с бакпулвера, прибавете към сместа и разбъркайте до хомогенност.
Изсипете тестото във формички и печете къпкейковете в предварително загрята фурна на 180 °C за около 25 минути.
През това време пригответе сладкарските кремове.
В една купичка смесете 130 г дулсе де лече с 50 г маскарпоне, разбъркайте хубаво до еднородна смес и прехвърлете в пош.
В друга купичка смесете 120 г маскарпоне, сметаната и пудрата захар, също разбъркай хубаво и прехвърлете в друг пош с накрайник по избор.
Охладете къпкейковете и издълбайте част от тях за да направите място за крема.
Напълнете дупките с крема от дулсе де лече и украсете къпкейковете с белия крем.
Невероятно вкусните къпкейкове дулсе де лече са готови.
По-добре ги приберете в хладилника за един час.