Начин на приготвяне
Подправките (пудра захар, канела, карамфил, джинджифил и индийско орехче) за тези уханни целувки трябва да са на фин прах.
Смесват се хубаво и дори може да се пресеят през сито.
Белтъците от яйцата заедно със солта се разбиват добре до пухкав сняг, след което към тях се прибавя малко по малко от сместа с подправките.
По този начин ще добиете лъскав меренг.
С получената смес за целувки пълним пош с назъбен или гладък накрайник, след което шприцоваме върху хартия за печене в тава целувките. Те трябва да са на разстояние една от друга.
Обикновено всичките сладки се побират в голямата тава за печене на фурната.
Получените целувки трябва да се суша (пекат) само на 90 градуса за два часа във фурната. След като печенето приключи, изключете фурната и ги оставете там още един час.
Това ще са най-сполучливите целувки, които сте пробвали.