Начин на приготвяне
Първо затоплете захарта в загрята на 80 градуса фурна за около 5 минути.
Натрийте купата и бъркалките на миксера с лимонов сок. Сипете вътре белтъците и ги разбийте за две минути на максимална мощност.
Добавете постепенно топлата захар към белтъчната смес. На петата минута разбиване прибавете лимонтузуто и продължете разбиването още 10 минути.
В края трябва да получите хубава лъскава смес, която има твърди върхове.
Разпределете белтъчната смес в купички и оцветете в желаните от вас цветове.
Пригответе си еднократни пошове с различни накрайници и ги напълнете.
Шприцовайте целувките с различни формички - цветя и листа.
Целувките се сушат на 70 градуса с вентилатор за поне 2 часа.
Ефектните целувки за празник са готови.