Начин на приготвяне
Трябва да разтопим кравете масло и след като леко се охлади, да се смеси с двете разбити яйца.
Отделно пресяваме брашното и бакпулвера и към тях се слага солта.
След това сухите и течните компоненти се обединяват в дълбок съд.
Към сместа се слагат още рендосаните моцарела, пармезан, котидж сиренето, червен и черен пипер.
Всичко трябва да се миксира много добре, след което се получената смес се взема по малко с лъжица.
Правят се топчета, които се редят върху хартия за печене (на разстояние едно от друго) в тавичка.
Печем нашите соленки в нагрята на 200 градуса фурна. След около 15-20 минути са готови.
Щом ги извадим от горещата фурна, ги оставяме да се охладят на решетка.
Соленките с пармезан и моцарела са много вкусен снакс по време на път или за пред телевизора.