Начин на приготвяне
Разбийте с миксер заквасената сметана. Добавете кондензираното мляко и отново разбийте.
Сипете сладкото, разбъркайте с вилица.
Разтворете два желатина в студена вода. Когато набъбнат, затоплете за кратко.
Сипете желатина в крема и разбъркайте. Оставете в хладилник, за да стегне.
Междувременно пригответе кръгла форма с падащо дъно. Започнете да редите на дъното бишкоти, които потапяте в студено мляко. Върху реда бишкоти сипете половината от ягодовия крем и заравнете.
Следва втори ред бишкоти, сипете и втората част от крема.
Загладете и приберете бишкотената торта в хладилник за няколко часа.
Украсете я с плодове - грозде, боровинки, малини.
Разтворете и третия желатин, сипете го върху плодовете и оставете отново да стегне.
Бишкотената торта с малини и грозде е много вкусна.