Начин на приготвяне
Измийте ребърцата и ги нарежете.
В дълбока купа изсипете бирата, пресования чесън, нарязаните чери домати, настъргания лук, джинджифила, кафявата захар, счукания на ситно картофен чипс и останалите подправки.
Бъркайте, докато се смесят всички продукти.
Потопете всички ребърца в тази марината и ги прехвърлете в плик за печене върху тавичка.
Сипете в плика малко олио, завържете го и го оставете на хладно за малко.
Сложете вкусните ребърца да се печат в предварително загрята фурна на около 180 °C. След 30 минути обърнете ребърцата.
Цепнете плика по средата и го върнете за още 15 минути до златисто.
Поднесете ги с ледена биричка и картофки.
Свинските ребра с бира са много вкусни.