Начин на приготвяне
Сипете 200 мл от млякото с яйцата. Добавете ванилията, брашното и нишестето. Другото мляко затоплете на котлона със захарта. Щом загрее, сипете яйчената смес и разбъркайте до сгъстяване на крема за бисквитената торта.
След 2-3 минути свалете от котлона. Сложете маслото, подредете в тава бисквитите, които предварително сте потопили в прясно мляко.
Сложете ред бисквити, отгоре крем и редувайте, докато свършат продуктите.
Поръсете готовата торта със смлени орехи. Може да украсите с шоколад или друго по избор.
Сложете перфектната бисквитена торта с домашен крем в хладилник за 3-4 часа и се насладете.
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за бисквитена торта с нишесте, вкусна бисквитена торта с маскарпоне или класическата бисквитена торта.
Коментари