Edin.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет с гъби и лук

Омлет с гъби и лук

Омлет с гъби и лук
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Апетитен омлет с гъби и лук, който е бързо хапване, когато нямате много време"

Необходими продукти

  • яйца - 6 бр.
  • гъби - 400 г печурки
  • соев сос - 3 с..
  • червен лук - 1 бр.
  • джоджен
  • черен пипер
  • зеленчукова подправка
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивици, а лука на кръгчета.

Задушете ги леко в тиган с малко мазнина - накрая сипете соевия сос и добавете джоджена.

Разбийте две яйцата и ги овкусете с черен пипер и сол.

Изсипете ги в тиган с тефлоново покритие и щом стегнат, добавете от гъбите и лука.

Сервирайте вкусния омлет още топъл.

С останалите продукти направете още омлети.

Омлетът с гъби и лук е много вкусен.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: