Начин на приготвяне
Чушките трябва да са изпечени, обелени и почистени от семките.
В подходящ съд намачкайте с вилица сиренето, добавете яйцето, млякото и наситнената люта чушка.
Овкусете със сол, черен пипер и магданоз.
Може да използвате половин люта чушка, но ако обичате пикантните храни, може да използвате цяла.
Разбъркайте сместа и започнете да пълните чушките.
Пълнените чушки се овалват старателно в брашно, яйце и накрая в галета. Необходимо е да спазвате този ред. Наредете ги в тава с хартия за печене и поръсете с олио.
Изпечете чушките бюрек в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор. Необходими са около 30-35 минути. Чушките може и да се изпържат - изборът е ваш.
Чушките бюрек на фурна за ценители са готови.
Коментари
Obicam cuhki