Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Печени свински бузи

Печени свински бузи
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
09/11/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
120 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
135 мин.
Порции
2
"Апетитни, крехки, сочни свински бузи - дори и гарнитура не ни трябва, ще си ги хапнем веднага"

Необходими Продукти

  • свински бузи - 1 бр.
  • хималайска сол
  • пипер меланж
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин
  • соев сос
  • розмарин
  • риган
  • червен пипер
  • Още
  • магданоз - връзка
  • чесън - 4 скилидки
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си тези уникални печени свински бузи, за да имате перфектното зимно мезе за вино.

Измийте месото и го поставете в купа с капак. Нарежете чесъна на дребно, посолете и добавете подправките.

Полейте със зехтина и соевия сос. Оставете в хладилника за няколко часа.

Извадете и изпечете на скара или грил тиган от двете страни до готовност.

Преди да махнете сочното мезе, намажете с дребно нарязания магданоз, чесън и зехтин.

Извадете и поднесете свинските бузи топли в подходяща чиния.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Божидар Божков
Божидар Божков
И защо точно с хималайска сол
29.03.2021 18:07