Страхотна бисквитена торта с маскарпоне и рикота

03/09/2020
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбива сладкарската сметана.

В друга купа за кратко се разбиват рикотата и маскарпонето.

Прибавят се течният бял шоколад, захарта, сладкарската сметана и кокосовите стърготини и отново се разбърква сместа с миксер.

В продълговата тава се подрежда един ред бисквити, предварително потопени в студеното прясно мляко, отгоре се слага крем, отново ред бисквити, крем и т.н. до изчерпване на всички бисквити и крем.

Най-отгоре завършваме вкусната бисквитена торта с крем.

Бисквитената торта с маскарпоне и рикота престоява в хладилник 6часа.

Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
Приготвяй си тази рецепта в:
Метална форма за торта (кекс) с падащо дъно
19.60 лв.
Виж ››

За майсторите - практична метална форма за торта или кекс, която всички сладкари трябва да имат под ръка

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар