Баница с ябълки и канела

27/08/2020
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се нарязват и почистват от семките.

Настъргват се на едрото ренде. Изстисква се част от сока.

Смесват се с захарта олиото и канелата.

Вземат се две кори и се ръси от плънката. Завива се на руло.

Така с всички кори до изчерпване на количеството.

Нареждат се в тава с хартия и баницата с ябълки се пече на 200°C до хубав златист цвят.

Поръсва се с пудра захар, като изстине баницата с ябълки и канела.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар