Начин на приготвяне
Вкусни и полезни бисквитки с лимец и мед.
В купа смесваме меко полуразтопено масло с мед, брашно, лимец, канела, сода за хляб и се разбърква с вилица.
Първо се получи суха смес, затова добавих и сок от портокал.
С брашното се разбърква гъсто тесто, лепне.
С мокри ръце се оформят 9 топчета, леко се сплескват отгоре и нареждаме върху хартия за печене на разстояние 5-6 см, защото се разливат.
Всяка бисквитка се топва в сусам отгоре.
Печем лимецовите бисквити в загрята фурна 180°C около 10 минути и изваждаме да се охладят.
Чудесни са тези бисквити с лимец и мед с кафе, чай или първите круши по Петровден!
Да ви е сладко!