Млечна баница с юфка и сирене

18/06/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме юфката в подсолената вода за 5-6 минути и я отцеждаме.

Намазваме формичка за печене с 1 ч.л. масло. Отгоре изсипваме юфката и натрошаваме сиренето. Разпределяме останалото масло.

Разбиваме яйцата, захарта, ванилията и млякото и заливаме юфката.

Печем нашата млечна баница с юфка и сирене 30 минути и оставяме за 5-6 часа да се стегне.

След това сервираме млечната баница поръсена с пудра захар.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар