Марината за свински вратни пържоли

15/06/2020
"Главна роля за вкусните вратни пържоли играе маринатата, така че вземете предвид тази рецепта преди следващото готвене"
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 706
  • Преглеждания за месеца679
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази марината за свински вратни пържоли в дълбока купа смесваме олиото, лимоновия сок и меда.

Разбъркваме, докато се разтвори медът.

Прибавяме останалите съставки и отново разбъркваме до получаването на хомогенна смес.

След като е готова марината за пържоли, поливаме вратните пържоли, затваряме с капак или завиваме с кухненско фолио и оставяме в хладилника поне за 2 часа.

Колкото повече престоят, толкова по-добре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар