Зеленчукова супа с колбас

21/07/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кренвирши - 200 г или филе по избор
  • моркови - 2 бр.
  • зеле - 300 г прясно
  • лук - 1 глава, кромид
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • магданоз - ½ връзка
  • телешки бульон - 1 ½ л от кубче
  • кетчуп - 80 г
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещете олиото в тенджера, сипете в него ситно нарязания лук и надробените кренвирши (или друг колбас) и ги пържете 2-3 мин.

Прибавете счукания чесън и малко вода и задушавайте под капак 2-3 мин.

Добавете кетчупа и нарязаните моркови и зеле, наръсете със сол и черен пипер и оставете всичко да се задушава на тих огън около 10-12 мин.

След това залейте с горещия телешки бульон, варете на умерен огън, докато станат готови.

Поръсете супата със ситно нарязания магданоз и я поднесете.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар