Начин на приготвяне
Филенцата изпържете в 3 с.л. горещо олио по 7 мин. от всяка страна, поръсете ги с черен пипер и сол, извадете ги и ги сложете на топло място.
Долейте останалото олио в тигана и изпържете в него за 3-4 мин. нарязаните на кубчета целина, моркови и лук и разрязаните на четвъртинки гъби, добавете граха, залейте с бульона и след като кипне, варете 7-8 мин.
Сварете макароните в подсолена вода според указанието на опаковката, отцедете ги, смесете ги с кетчупа и сметаната, загрейте ги за кратко на котлона, подправете ги със сол и черен пипер и ги разбъркайте със зеленчуците.
Разпределете макароните по чиниите, а върху тях сложете нарязаните топли пилешки филенца.