Бяла каша с пилешко месо

18/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви40 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 500 г
  • чесън - 5 скилидки
  • брашно - 5 с.л.
  • олио - 1 ч.ч.
  • масло - 50 г краве
  • оцет - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете нарязаните на хапки пилешки гърди в подсолена вода.

Запържете брашното в олиото, като бъркате непрекъснато.

Разредете с бульона от свареното месо и оставете кашата да поври.

Прибавете месото, счукания чесън, черния пипер и оцета и варете още 2-3 мин.

Полейте всяка порция със запържено масло и червен пипер и сервирайте.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: