Начин на приготвяне
Нарежете месото заедно с кожата на парчета, начукайте ги леко, натрийте ги с черния пипер и солта, сипете отгоре олиото и ги сложете в хладилник за 10 часа.
Изпържете в тиган с масло омлет от разбитите яйца и мляко.
Върху пуешките пържоли сложете парченца от омлета, навийте стегнати руладини, завържете ги с канап или дебел конец.
В тенджера подредете плътно рулцата, добавете бульона и варете на слаб огън около 2 часа.
Оставете руладините да се охладят в бульона, извадете ги, натиснете ги с нещо тежко и ги оставете в хладилника за 3 часа.
Наредете върху плато нарязаните на парчета пуешки руладини с омлет с гарнитура от подходящи за сезона зеленчуци.