Пуешки руладини с омлет

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Питателно основно за всички у дома - нарича се пуешки руладини с омлет и е страхотна идея за хубава вечеря"

Необходими продукти

  • пуешко месо - 800 г
  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 100 мл
  • бульон - 250 мл месен
  • масло - 5 с.л. растително
  • масло - 25 г краве
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото заедно с кожата на парчета, начукайте ги леко, натрийте ги с черния пипер и солта, сипете отгоре олиото и ги сложете в хладилник за 10 часа.

Изпържете в тиган с масло омлет от разбитите яйца и мляко.

Върху пуешките пържоли сложете парченца от омлета, навийте стегнати руладини, завържете ги с канап или дебел конец.

В тенджера подредете плътно рулцата, добавете бульона и варете на слаб огън около 2 часа.

Оставете руладините да се охладят в бульона, извадете ги, натиснете ги с нещо тежко и ги оставете в хладилника за 3 часа.

Наредете върху плато нарязаните на парчета пуешки руладини с омлет с гарнитура от подходящи за сезона зеленчуци.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: