Зелен хайвер със сирене

29/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичате патладжаните, задушавате ги и ги белите . След това ги нарязвате и стривате с помощта на дървено чукче.

Отделно стриваме добре сиренето, съединяваме с патладжаните и продължаваме да трием, постепенно добавяйки олиото и оцета.

Целта е да получим гладка смес, която украсяваме с няколко стръка магданоз и поднасяме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар