Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Пържоли на Фурна с Червено Вино


Начукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....

Загрейте скарата и изпечете отцедените свински пържоли и от двете страни до готовност.
Пържолите с червено вино на скара са много вкусни....

Начукваме телешките пържоли с дървено чукче, овкусяваме ги със сол и ги запържваме в загрято масло от двете страни....

Щом месото се зачерви, прибавяме останалите продукти без виното и брашното....

Подбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....

Сервирайте свински пържоли на фурна с вино топли, поръсени със прясно накълцан магданоз и зехтин (или от мазнината/сосчето от печенето) и гарнитура...

Сипете виното към пържения дроб и оставете на умерен огън.
Сервирайте пържения свински дроб в червено вино с гарнитура от ориз....

Нарежете телешкото месо на тънки телешки пържоли, максимум половин пръст дебелина....

Поръсете месото с кимиона, солта, черния и червения пипер, намажете ги с разтопено масло и ги изпечете в умерена фурна....

Наливаме след това виното, размиваме брашното, изсипваме всичко в тавичка и запичаме във фурната за 40-45 минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: