Edin.bg»Избрани Колекции»Сладкиш Клавиши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Клавиши

Сладкиш Клавиши

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно сладкиш клавиши в Edin.bg.
Милионерски сладкишМилионерски сладкишОтново сложете шоколадовия сладкиш в хладилник. Поднесете го с топка сладолед и горещо кафе. Милионерският сладкиш е много вкусен....
Икономичен сиропиран сладкишИкономичен сиропиран сладкиш
С вилица минаваме през целият сладкиш да направим ивици....
Портокалов сладкиш ПортокалопитаПортокалов сладкиш Портокалопита
Сервирайте портокаловия сладкиш Портокалопита с топка ванилов сладолед. Да ви е сладко!...
Лек ябълков сладкишЛек ябълков сладкиш
Изсипете сместа за разкошния ябълков сладкиш. Разпредете равномерно....
Коледен Портокалов СладкишКоледен Портокалов Сладкиш
Коледният Портокалов Сладкиш е готов....
Сладкиш с кестениСладкиш с кестени
Печем нашия сладкиш с кестени на 200 градуса около 25 минути. Оставяме готовия сладкиш с кестени за 3-4 часа да се стегне и сервираме....
Немски ретро сладкишНемски ретро сладкиш
Сладкишът се пече до готовност в умерена фурна, след което се оставя да се охлади и се нарязва на пастички....
Лесен орехов сладкишЛесен орехов сладкиш
Сладкишът се пече до готовност в загрята на 180 градуса фурна, оставя се да се охлади и по желание се поръсва с пудра захар....
Сладкиш с крушиСладкиш с круши
Изпечете сладкиша до златисто, извадете го от фурната, покрийте го с тънки резени от крушите и го залейте с гъст сняг от белтъците, разбити с пудрата...
Сиропиран сладкиш фъджСиропиран сладкиш фъдж
След като сте сиропирали сладкиша със захарния сироп, го залейте с разтопения шоколад. Сиропираният сладкиш фъдж е чуден!...
Чуден Кокосов СладкишЧуден Кокосов Сладкиш
Приберете сиропирания сладкиш в хладилник за 2 часа, след което нарежете и сервирайте. Чудният Кокосов Сладкиш е готов....
Американски ябълков сладкишАмерикански ябълков сладкиш
2
Печете американския ябълков сладкиш около 40 минути, като проверявате за неговата готовност....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: