Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб с Лук и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Дроб с Лук и Гъби

Свински Дроб с Лук и Гъби

Открий всички 12 избрани предложения за свински дроб с лук и гъби в Edin.bg.
Свински дроб с гъби и лук на тиганСвински дроб с гъби и лук на тиганСвинският дроб с гъби и лук на тиган е страхотно бирено мезе, опитайте!...
Свински дроб с гъби по селскиСвински дроб с гъби по селски
Сервирайте мезето топло, като го поръсите със зелен лук или магданоз. Свинският дроб с гъби по селски е готов....
Свински Дроб ПанеСвински Дроб Пане
Свинският Дроб Пане е готов....
Печен свински дробПечен свински дроб
Измийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои....
Свински дроб на грилСвински дроб на грил
Смесете нарязания лук с магданоза и овкусете с оцет, сол и олио. Сервирайте свинския дроб в компания на лука с магданоз....
Свински дроб по провансалскиСвински дроб по провансалски
Свинският дроб по провансалски е много вкусен....
Пържени свински хапки с гъби и лукПържени свински хапки с гъби и лук
Пържените свински хапки с гъби и лук са много вкусни....
Свински хапки с лук и гъби на тиганСвински хапки с лук и гъби на тиган
Свинските хапки с лук и гъби на тиган са много вкусни....
Пържен свински дроб в червено виноПържен свински дроб в червено вино
Сипете виното към пържения дроб и оставете на умерен огън. Сервирайте пържения свински дроб в червено вино с гарнитура от ориз....
Свински дроб с праз и доматиСвински дроб с праз и домати
С този сос полейте печеното свинско и гответе още 20 мин. Поднесете свинския дроб с праз и домати с чаша любимо питие....
Свински дроб с марината на тиганСвински дроб с марината на тиган
1
Свинският дроб с марината на тиган е чудесно мезе. Добър апетит!...
Пържен свински черен дробПържен свински черен дроб
Пърженият свински черен дроб е вкусен както топъл, така и студен....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: