Edin.bg»Избрани Колекции»Крехък Пържен Свински Дроб с Лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехък Пържен Свински Дроб с Лук

Крехък Пържен Свински Дроб с Лук

Разгледай всички 12 избрани предложения за крехък пържен свински дроб с лук в Edin.bg.
Пържен свински черен дробПържен свински черен дробПържете го в голям тиган със сгорещена мазнина. Пърженият свински черен дроб е вкусен както топъл, така и студен....
Крехък и сочен свински дроб на фурнаКрехък и сочен свински дроб на фурна
4
Изсипваме си виното, разбъркваме всичко това и поставяме крехкия и сочен свински дроб на фурна във фурната да се пече....
Пържен свински дроб в червено виноПържен свински дроб в червено вино
Сипете виното към пържения дроб и оставете на умерен огън. Сервирайте пържения свински дроб в червено вино с гарнитура от ориз....
Пържен агнешки дроб с лукПържен агнешки дроб с лук
Пърженият агнешки дроб с лук е готов....
Свински дроб с гъби и лук на тиганСвински дроб с гъби и лук на тиган
Свинският дроб с гъби и лук на тиган е страхотно бирено мезе, опитайте!...
Печен свински дробПечен свински дроб
Измийте много добре свинския дроб и го нарежете на едри парчета. Намажете го с олио и го оставете 30-ина минути да престои....
Свински Дроб ПанеСвински Дроб Пане
Свинският Дроб Пане е готов....
Свински дроб по провансалскиСвински дроб по провансалски
Свинският дроб по провансалски е много вкусен....
Свински дроб на грилСвински дроб на грил
Сервирайте свинския дроб в компания на лука с магданоз. Свинският дроб на грил е много вкусен....
Свински дроб с марината на тиганСвински дроб с марината на тиган
1
След това се овалва в брашно и се пържи в тиган със сгорещено олио. Свинският дроб с марината на тиган е чудесно мезе. Добър апетит!...
Свински дроб с праз и доматиСвински дроб с праз и домати
С този сос полейте печеното свинско и гответе още 20 мин. Поднесете свинския дроб с праз и домати с чаша любимо питие....
Свински дроб с гъби по селскиСвински дроб с гъби по селски
Свинският дроб с гъби по селски е готов....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: