Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържено свинско»Свински хапки с лук и гъби на тиган

Свински хапки с лук и гъби на тиган

НикиНики
Новак
13363k
Свински хапки с лук и гъби на тиган
Снимка: Ники
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3
"Пържените свински хапки с лук и гъби винаги много ни се услаждат"

Необходими продукти

  • свинско месо - 800 грама (врат, бут или плешка)
  • мариновани гъби - 200 грама
  • лук - 4 средни глави
  • черен пипер
  • сол
  • лук - 5 скилидки
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на кубчета свинското месо.

Сипете олио в дълбок тиган и го загрейте. Прибавете месото и го поръсете със сол и черен пипер.

Разбъркайте и налейте соевия сос, запържете свинското за няколко минути.

Прибавете нарязаните лук и чесън, разбъркайте.

Добавете в тигана гъбите и гответе още 5 минути.

Поднесете веднага.

Свинските хапки с лук и гъби на тиган са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: