Edin.bg»Избрани Колекции»Салса Мексикана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържени кюфтенца със салцаНаситнете лука го смесете с каймата. Добавете останалите продукти и омесете много добре. Покрийте купата и приберете в хладилник за няколко часа (...
Патладжан на тиган със салца
Нарежете на филийки патладжаните, посолете ги и ги оставете да си пуснат горчилката.
Измийте ги и ги подсушете много добре.
Оваляйте ги леко...
Вегетариански хайвер с доматена салца
Разтваряме доматената салца в 2 ч.ч. вода, добавяме малко сол и кипваме. Във врящата вода постепенно добавяме и гриса, като бъркаме непрекъснато....
Пържени тиквички с доматена салца
Нарежете на колелца измитите тиквички. Посолете ги леко и ги оставете да се отцедят от течността за 20-тина минути.
През това време сипете брашното...
Постна селска яхния с дюли
Нарязваме лука на дребно и го пържим в загрятото олио, заедно със захарта.
Когато омекне, посоляваме, добавяме дюлите, нарязани на филийки и картофите...
Пресен грах яхния
Почиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук.
Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Печени скумрии с магданоз
Много лесна рецепта за скумрия, която всеки може да приготви.
Рибите се почистват добре, осоляват се и се подреждат в тавичка, отгоре се поръсват...
Лесна супа от макарони
Наливаме в тенджера 7-8 ч.ч. студена вода, слагаме солта и кипваме.
Добавяме натрошените макарони и ги оставяме да се варят около 30 минути на...
Печен паламуд на фурна
Нарязваме на филийки лука и го изпържваме леко в олиото. Изсипваме го в тавичка и слагаме отгоре паламуда, предварително овкусен със сол и черен пипер...
Яхния със сухи сини сливи
Загряваме олиото и запържваме лука, нарязан на филийки. Когато омекне, добавяме брашното и го оставяме да се запържи за 1-2 минути.
Към запръжката...
Мексикански дип със сирене
Използвайте любимата си салца.
Ако салцата е много течна, трябва да я прецедите.
Сложете сиренето, салцата, зелените маслини без костилка и...
Праз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио.
Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: