Edin.bg»Избрани Колекции»Ръчен Ръжен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновен ръчен хляб по стара рецептаОбикновения ръчен хляб по стара рецепта оставете да си почине десет минути. След като изстине, го нарежете и поднесете....
Традиционен царевичен хляб
Маята слагаме в купичка заедно със захарта и малко хладка вода и оставяме да шупне.
В купа слагаме брашната, правим си кладенче и добавяме останалите...
Бърз селски хлябВ голяма купа пресейте брашното. Добавете солта, водата и сухата мая.
Разбъркайте с помощта на шпатула и дървена лъжица. Ще се получи тесто за...
2
Турски царевичен хляб
1. Разтворете маята и захарта в леко затоплената вода. Оставете да шупне за 10 минути.
2. Смесете двата вида брашно, кимиона и солта и направете...
Диетичен домашен хляб
1. Разтворете маята в леко затоплената вода и разбъркайте на кашичка с бялото брашно. Оставете за 10-15 минути да шупне.
2. Сипете ръженото и брашното...
Бърз царевичен хлябЦаревично брашно се слага в купа, в която ще се разбърква.
Прибавя се солта и захарта и се разбърква много добре.
Яйцата се разбъркват на пяна...
1
Риба върху хляб
Нарежете рибното филе на порции, подредете ги върху решетката в съда за готвене на пара с кожата надолу, сипете виното, посолете, прибавете черния...
Ирландски соден хляб
Сложете киселото мляко, содата, оцета и водата в купа. Разбъркайте и оставете да се активира.
Добавете брашното, солта и замесете содено тесто...
Солен маймунски хляб
1 ч.ч. = 220 мл.
Първо разтопете маслото и към него добавете 30 мл олио, сухия чесън и всички други подправки. Разбъркайте и оставете сместа да...
Безквасен хляб Маца
Тази рецепта е за хрупкав безквасен хляб Маца на фурна.
Приготвя се много лесно и бързо.
В купа пресяваме брашното, към него добавяме солта,...
Маймунски хляб с плънка
В подходяща купа пресяваме брашното 2 пъти. Прибавяме солта и царевичния грис.
В хладката вода активираме маята със захарта. След като шупне, я...
Квасен хляб в хлебопекарна
Разтворете маята в малко вода. Сложете малко брашно, колкото да стане каша, като боза. Оставете на топло, докато шупне и стане на квас.
В контейнера...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: