Edin.bg»Избрани Колекции»Пюре от тиквички за бебета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пюре от тиквички за бебета

Пюре от тиквички за бебета

Разгледай всички 12 подбрани съвети за пюре от тиквички за бебета в Edin.bg.
Пюре за бебе с тикваПюре за бебе с тикваПасирайте с простото до получаване на тиквено пюре. След това вкусното бебешко пюре е готово. Много лесна рецепта за пюре за бебе с тиква!...
Супа от тиквички за бебеСупа от тиквички за бебе
При сервиране може да пасирате супата от тиквички за бебе или само да надробите парчета хляб или сухар. Сол не слагам в ястия за деца...
Пюре с броколи, елда и масло за бебеПюре с броколи, елда и масло за бебе
Гответе още около 2 минути, свалете от огъня и пасирайте до получаване на гладко пюре. Пюрето с броколи, елда и масло за бебе е готово....
Пюре от гулияПюре от гулия
Полученото пюре се разбърква на топло с млякото, като трябва да е нито твърде рядко, нито твърде гъсто....
Сух грах пюреСух грах пюре
Добавят се доматеното пюре, сметаната, сол на вкус и се вари при непрекъснато разбъркване (за да не загаря) до сгъстяване на зеленчуковото пюре....
Пюре от ряпаПюре от ряпа
Прехвърлете готовото пюре в тавичка или в гювечета, намажете със сметаната и печете във фурна 10-15 мин....
Пюре с киселецПюре с киселец
Почистваме киселеца, слагаме го в дълбока тенджера и го заливаме с гореща вода. Почистваме и 1 салата, нарязваме я и а слагаме да ври с киселеца....
Бебешко тиквено пюреБебешко тиквено пюре
Бебешкото тиквено пюре е готово....
Пюре от киселецПюре от киселец
Получава се вкусно пюре, което можем да поднесе като гарнитура, върху пържени филийки или с твърдо сварени яйца....
Пюре от стар лукПюре от стар лук
Обелете лука, накълцайте го на ситно, бланширайте го за 5 мин. във вряща вода, извадете го с решетъчна лъжица и го оставете да се отцеди. После...
Пюре от брюкселско зелеПюре от брюкселско зеле
Приготвеното Пюре от брюкселско зеле гарнира се отгоре с препечените крутони....
Лапад пюре с оризЛапад пюре с ориз
Нарязваме лука на ситно и го слагаме да се задушава в 2 ч.ч. подсолена вода. След десетина минути добавяме почистения лапад, ориза, олиото, червения...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
45
33
20
10
Дай твоята оценка: