Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Заек на Фурна
Приготвяне на Заек на Фурна

Приготвяне на Заек на Фурна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно приготвяне на заек на фурна в Edin.bg.
Пълнен цял заек на фурнаПълнен цял заек на фурнаМахнете фолиото от печения заек и върнете да се допече до готовност. Пълненият цял заек на фурна е много вкусен....
Заек с бекон и ориз на фурнаЗаек с бекон и ориз на фурна
Заекът с бекон и ориз на фурна е много вкусен. Добър апетит!...
Заек панеЗаек пане
Пригответе соса, като смесите киселото мляко с чесъна и майонезата. Заекът пане е готов....
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Осолете целия заек хубаво отвътре и отвън и го намажете с мазнина, лимонов сок и червен пипер....
Пангасиус на фурна с печуркиПангасиус на фурна с печурки
Този пангасиус на фурна с печурки е много вкусен. Добър апетит!...
Кашкавал на фурна с коричкаКашкавал на фурна с коричка
Кашкавалът на фурна с коричка е много вкусен....
Ципура на фурна с фолиоЦипура на фурна с фолио
Извадете и сервирайте ципурата на фурна с фолио топла....
Макарони на фурна с ябълкаМакарони на фурна с ябълка
Разбийте яйцата с останалата захар, разбъркайте ги добре с млякото, изсипете сместа върху ябълките и печете десерта на умерена фурна до готовност....
Кашкавал на фурна в йенаКашкавал на фурна в йена
Този тип кашкавал на фурна става много ароматен и се приготвя лесно. Най-напред настъргваме кашкавала и разполовяваме топките моцарела....
Ориз на фурна с ярешкоОриз на фурна с ярешко
Ястието Ориз на фурна с ярешко е идеална рецепта за Великден и софрата на Гергьовден....
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
Говеждото месо се почиства от ципи и се слага в марината, приготвена от равни части оцет и вода, кипната предварително с подправките....
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)
Печем заека в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути, след което прибавяме към соса от месото брашното, размито с малко вода, и печем поне...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: