Edin.bg»Избрани Колекции»Пататник със Заливка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пататник със Заливка

Пататник със Заливка

Разгледай всички 12 авторски предложения за пататник със заливка в Edin.bg.
Перфектната заливка за мусакаПерфектната заливка за мусакаЗа приготвянето на заливката отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците заедно с киселото и прясното мляко....
Най-добрата заливка за мусакаНай-добрата заливка за мусака
златисто кафяв загар на най-добрата заливка за мусака....
Милинки със заливка от яйце и сиренеМилинки със заливка от яйце и сирене
Милинките със заливка от яйце и сирене са много вкусни....
Перфектният пататник на фурнаПерфектният пататник на фурна
4
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за родопски пататник, пататник на тиган или пататник с кори за баница....
Вкусен пататник на фурнаВкусен пататник на фурна
Печем пататника на 180 градуса 35 минути. Сервираме нашия вкусен пататник на фурна топъл....
Пататник от село МомчиловциПататник от село Момчиловци
Нарежете готовия пататник от село Момчиловци на парчета и го сервирайте. Добър апетит!...
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сирене
По желание към сместа за пататник може да се добави и джоджен....
Кашкавален пататник с пъдпъдъчи яйцаКашкавален пататник с пъдпъдъчи яйца
Кашкаваленият пататник с пъдпъдъчи яйца е много вкусен....
Пататник без кори (в тава)Пататник без кори (в тава)
Прехвърлете сместа за вкусния пататник в леко намазнена тава и я печете до златисто....
Сочен пататник със сирене и чубрицаСочен пататник със сирене и чубрица
След 10 минути пататникът трябва да е готов. Намажете го с масло и го поднесете топъл. Сочният пататник със сирене и чубрица е готов....
Бърз пататник на тиган с празБърз пататник на тиган с праз
1
Бързият пататник на тиган с праз е готов....
Икономичен пататник с кори за баницаИкономичен пататник с кори за баница
Щом е готов, завийте икономичния пататник с кори за баница за 15 мин. с кърпа и после си хапнете....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: