Edin.bg»Избрани Колекции»Отвара за Кашлица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отвара за Кашлица

Отвара за Кашлица

Разгледай всички 12 авторски предложения за отвара за кашлица в Edin.bg.
Ароматен билков чайАроматен билков чайСушените листа от горските ягоди, къпините, върбовката, касиса и чубрицата сложете на дъното на голям чайник, сипете върху тях шипковата отвара и...
Желе от дюли без желатинЖеле от дюли без желатин
Получената отвара сварете със захарта до сгъстяване. Добавете лимонената киселина, разтворена в малко вода и варете още 5 минути....
Предястие с лещаПредястие с леща
Прибавяме брашното и заливаме с 2 ч.ч вода или отвара от лещата. Сипваме и лещата и бъркаме, докато получим гъста смес....
Топла картофена салата с бял сосТопла картофена салата с бял сос
Картофите се обелват и се сваряват до полуомекване в подсолена, след което отварата се отцежда и се запазва, а картофите се нарязват на филии....
Глазирани кестениГлазирани кестени
Слагаме ги във фурната на 200 градуса и печем, докато кората им започне да се отваря. Вадим, изчакваме да изстинат и обелваме....
Сок от морковиСок от моркови
Смесете сиропа с отварата от моркови и консумирайте. За по-дълго съхранение налейте питието в бутилки и стерилизирайте 15 мин....
Пилешко с грах и картофиПилешко с грах и картофи
Капакът се отваря, след като излезе парата....
Сух грах пюреСух грах пюре
Прави се светла запръжка от маслото и брашното, разрежда се с отварата от граха и се прибавя към претрития грах....
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квас
След това прецедете отварата през марля и добавете меда, захарта, маята, канелата....
Сос с пащърнак за печено месоСос с пащърнак за печено месо
От маслото и брашното се прави светла запръжка, която се разрежда със студеното прясното мляко и отварата от варенето на пащърнака да стане гъстичък...
Сметаново реване с дъх на кокосСметаново реване с дъх на кокос
Не съм отваряла фурната по време на печенето. Щом се наложи да проверя с клечка, отворих набързо....
Огретен от пащърнакОгретен от пащърнак
От маслото и брашното се прави светла запръжка, която се разрежда с млякото (студено) и отварата от варенето на пащърнака да се получи гъстичък сос...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: