Edin.bg»Избрани Колекции»Лазаня с Италиански Кори


Лазанята с домашни кори и богата гъбена плънка е готова....

Канелоните с кори за лазаня, рикота и спанак са много вкусни....

Сварете корите за лазанята.
Вземете една правоъгълна тава и я поръсете с част от готовия сос болонезе....

Поръсете зеленчуковата лазаня с ригана и настърганите сирена.
Печете кето лазаня още за около 20 минути....

На дъното на подходящ съд за печене сложете малко сос бешамел, върху него подредете кори за лазаня, след това гъбите и пак соса....

Сложете ред кори на дъното, след това ги покрийте с няколко лъжици бешамел и част от соса с кайма....

Разпределете на дъното от Бешамела, след което наредете 3 кори за лазаня....

Начупете корите за лазаня и ги добавете към продуктите. Сложете капак и гответе на бавен огън около 10 минути....

Намажете филията, на която сте изрязали корите, с маслото от едната страна и я сложете в подходящ съд за печене....

Запържете настъргания лук в зехтина и прибавете нарязаните на кубчета яйца, шунка, сирене, маслини и предварително сварения във вода със сол и черен...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: