Edin.bg»Избрани Колекции»Коледна Пита
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледна Пита

Коледна Пита

Разгледай всички 12 подбрани съвети за коледна пита в Edin.bg.
Моята Коледна КапамаМоята Коледна КапамаДа ви е сладко с моята капама за Коледа!...
Бърза ябълкова питаБърза ябълкова пита
Настържете на едро ренде ябълките и прибавете брашното, гриса, захарта, смлените орехи, маслото, содата, канелата и счуканите зърна карамфил. Омесете...
Ябълкова пита по селскиЯбълкова пита по селски
Пресяваме брашното върху студеното масло и прибавяме захарта и щипка сол. Разтриваме с ръце, докато получим трохи, след което прибавяме жълтъка и...
Постна пита със семенаПостна пита със семена
Пресейте брашното в голяма купа или тава. Сипете лимонадата в друг съд и разтворете бакпулвера в нея. След като шупне, сипете го в кладенчето...
Сладка бутер пита с шоколадСладка бутер пита с шоколад
Вземете двата листа бутер тесто и ги разточете леко с помощта на точилката. Изрежете кръгове с диаметър 28 см. Намажете единия лист с течния...
Лесна пита със зехтин и фетаЛесна пита със зехтин и фета
Смесете в купа двата вида брашно, бакпулвера, зехтина, солта, прясното мляко и натрошеното сирене. Разбъркайте сместа с вилица и я изсипете в голяма...
Джинджифилови коледни сладки с канелаДжинджифилови коледни сладки с канела
Хапнете с децата и с много коледно настроение тези джинджифилови коледни сладки с канела. Имате ли любима рецепта за коледни сладки?...
Английски коледен кейкАнглийски коледен кейк
Пригответе този английски коледен кейк един месец преди Коледа....
Карамелен сладкиш с ябълкиКарамелен сладкиш с ябълки
1
Карамелизирайте половината захар, облейте с нея дъното на кръгла тавичка, отгоре наредете плътно обелените и нарязани на тънки резенчета ябълки, поръсете...
Обикновени коледни меденкиОбикновени коледни меденки
Ще се получат около 50 бр. коледни сладки....
Меденки с белтъчна глазураМеденки с белтъчна глазура
Разгледайте и тези многократно изпробвани рецепти за коледни сладки....
Свински медальони на фурнаСвински медальони на фурна
Добавете гъбите, предварително обелени и нарязани на колелца. Пържете до златисто. Сложете праза (на колелца) и задушете за няколко минути....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: