Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Кекс с Пълнеж
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс с Пълнеж

Кекс с Пълнеж

Разгледай всички 24 авторски предложения за кекс с пълнеж в Edin.bg.
Лук, пълнен с лещаЛук, пълнен с лещаИзпичаме ястието от пълнен лук във фурната за около 30 минути и го поръсваме с наситнен магданоз....
Патладжан пълнен с телешко и доматиПатладжан пълнен с телешко и домати
Сервирайте патладжана, пълнен с телешко и домати, поръсен с магданоз....
Пилешки кексПилешки кекс
Сваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Кола кексКола кекс
Оставяме готовия кекс с газирана напитка да изстине и го обръщаме в чиния. Поръсваме го с пудра захар. Рецептата за кекс е изпълнена!...
Затворен омлет с пълнежЗатворен омлет с пълнеж
Затвореният омлет с пълнеж е много вкусен и лесен....
Селски пърленки с пълнежСелски пърленки с пълнеж
По средата сложете от пълнежа, завийте и пак разточете в кръгла форма....
Кекс с глазураКекс с глазура
Намажете изпечения кекс с глазурата....
Постен лимонов кексПостен лимонов кекс
Разбъркайте меда с водата, прибавете олиото, захарта, содата, смлените орехи, настърганата лимонова кора, сока от лимона, канелата и счукания карамфил...
Постен орехов кексПостен орехов кекс
Смесваме водата, меда и захарта, кипваме и сваляме от огъня. Когато сместа поизстине, прибавяме орехите, брашното, содата, Канелата и карамфила и...
Нисковъглехидратен кето кексНисковъглехидратен кето кекс
Оставяме нашия нисковъглехидратен кето кекс да се стегне за 3-4 часа и след това сервираме....
Двуцветен дунапренен кексДвуцветен дунапренен кекс
Дунапренения кекс ще го направим в два цвята, като половината смес изливаме в предварително намаслена и набрашнена форма за кекс....
Турски Плачещ кексТурски Плачещ кекс
Украсата на турския плачещ кекс е по избор. Източник: Resul Merve - Кулинарна мрежа...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: