Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Козунак в Хлебопекарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Козунак в Хлебопекарна

Как се Прави Козунак в Хлебопекарна

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави козунак в хлебопекарна в Edin.bg.
Как се прави шарена солКак се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Лесен козунак в хлебопекарнаЛесен козунак в хлебопекарна
Оставете лесния козунак в хлебопекарна да изстине и си хапнете....
Козунак омесен в хлебопекарнаКозунак омесен в хлебопекарна
Сплетеният козунак се поставя в кексова форма постелена с хартия за печене. По този начин се оформя и втората част от тестото....
Козунак на конци в хлебопекарнаКозунак на конци в хлебопекарна
1
Козунакът на конци в хлебопекарна е готов!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Прави банички със спанак и сиренеПрави банички със спанак и сирене
Трябва да се сгъстят добре. Разгънете кора за баница и я намазнете навсякъде с около 1/3 от домашната майонеза....
Прави банички с пилешко и топено сиренеПрави банички с пилешко и топено сирене
Прави банички с пилешко и топено сирене хапвайте, докато са топли!...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: